duminică, 24 februarie 2019

City Insurance achita despagubirile familiilor victimelor accidentului din Ungaria

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A este alături de familiile victimelor accidentului de circulație produs pe teritoriul Republicii Ungare la data de 22 mai 2018, din care a rezultat decesul a noua persoane – opt pasageri si conducatorul auto. Reamintim faptul ca filmul tragicului eveniment a fost postat live pe o retea de socializare si a generat un impact emoțional asupra opiniei publice.
La scurt timp de la producerea accidentui, au fost demarate complexe investigatii atat pe teritoriul Republicii Ungare, cat si cel al Romaniei – zona de domiciliu a victimelor. City Insurance Informeaza publicul ca in solutionarea acestui caz au fost alocate resurse in regim de urgenta. Pe langa amploarea evenimentului, numarul persoanelor care urmau a fi despagubite a fost impresionant.
Au fost identificati 139 de urmasi ale persoanelor decedate cu care au fost incheiate conventii de despagubire. Solutionarea acestui caz demonstrează capacitatea companiei de gestionare a unor astfel de situatii complexe.
In opinia noastra, normele de siguranta rutiera sunt prioritare, iar respectarea lor duce la diminurea pierderilor de vieti omenesti, iar astfel de tragedii pot fi evitate. A conduce responsabil inseama a-ti indrepta intreaga atentie la conditiile de trafic. Orice moment de neatentie pune in pericol atat siguranta conducatorului auto, cat si a pasagerilor.
In masura in care vor aparea informatii suplimentare semnificative, Societatea de Asigurare–Reasigurare City Insurance le va comunica in timp real opiniei publice.
Despre City Insurance
Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance a fost înființată în anul 1998 si este unul dintre cei mai puternici jucători de pe piața de asigurări din România, câștigând poziția de lider în piața de RCA și asigurări generale. Performanțele profesionale i-au fost recunoscute în cadrul Galei Premiilor Pieței Asigurărilor (GPPA), eveniment la care participă cei mai importanți asiguratori din România. În prezent, City Insurance are peste 350 de angajați și un număr de 42 agenții în care se desfășoară activități atât de subscriere de prime asigurări generale, cât și de instrumentare a dosarelor de daune

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu